divendres, 11 de gener del 2008

Dim Sum


Després dels grans àpats nadalencs, i el conseqüent empatx, quasi bé no he tingut ni esma per provar la gran especialitat culinària de la zona on visc: el Dim Sum.

Es tracta de diferents plats que es serveixen en uns recipients de bambú. És típic cantonès i t'hi pots trobar de tot: verdura, carn, peix, ... Són boníssims i, generalment, estan fets al vapor.


Els més interessants són els que tenen forma de farcellets, i no només per com els emboliquen, sino perquè a dins porten veritables meravelles (us recomano provar: els de gambes, els de verdures, els de carn, ... en fi, proveu-los tots!!!).

El millor de tot és que són racions petites (3 o 4 trossos per plat) així que en un mateix àpat pots provar vàries combinacions.

Per si tot això no fós suficient, la gràcia és anar menjant (amb un bon bol d'arròs al costat) i bebent te, que és una part tant important com la de menjar. Recordeu: Mai no es pot deixar el got buit!!! Per això, per si et despitstes, als restaurants tens cambrers/es que només es dediquen a reomplir-te el got.

Avui acabem la crònica amb Quan surt el sol